Copyright

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en voorbehouden aan Alarmeringen.nl. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de rechthebbende de informatie te wijzigen, te exploiteren of verder te verspreiden. Bij twijfel kunt U contact opnemen met Alarmeringen.nl.

Privacy

De server waarop Alarmeringen.nl draait, registreert van elke bezoeker automatisch het ip-nummer en de domeinnaam. Deze gegevens geven inzicht in het aantal bezoekers dat de site bezoekt, hoe lang zij hier verblijven en welke pagina's zij bezoeken. Alarmeringen.nl plaatst alleen een cookie op uw systeem ten behoeve van de inlogmodule. De getoonde advertenties op Alarmeringen.nl worden geserveerd door advertentiepartners Criteo en Google. Deze organisaties plaatsten een cookie op uw pc. De gegevens die hiermee worden verzameld, zijn niet herleidbaar tot een individu en zijn onder meer bedoeld voor de administratie van het advertentiesysteem om bij te houden wanneer op welke advertentie wordt geklikt.

Alarmeringen.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat als gevolg van gebruik van informatie die op of via deze site wordt geboden.