Hertogenbosch - Relschoppers FC Den Bosch - Go Ahead Eagles in 's

12 augustus 2019 13:41
Bron: Politie.nl

Woensdagavond 22 mei ontstonden na de voetbalwedstrijd tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles rellen bij het stadion. Een grote groep supporters van FC Den Bosch keerde zich met grof geweld tegen de politie. Wij hebben een flink deel van hen duidelijk in beeld. De meesten hebben zich na onze eerdere oproepen gemeld, maar we zijn nog op zoek naar de identiteit van enkele anderen. Vandaag hebben we volledig herkenbare afbeeldingen geplaatst van een drietal verdachten die op 2 augustus werden opgeroepen om zich te melden.

Herkenbaar

In overleg met de officier van justitie toonden we de afgelopen maanden beelden van de relschoppers met onherkenbaar gemaakte gezichten. Inmiddels hebben 15 van hen gehoor gegeven aan onze oproep en hebben zich gemeld, persoonlijk of via hun advocaat. Op 2 augustus hebben we aanvullend nog nieuwe foto’s geplaatst van 4 nieuwe verdachten. Deze verdachten hebben we toen onherkenbaar in beeld gebracht met de omroep om zich te melden bij ons. Een van deze verdachten heeft zich inmiddels gemeld bij ons. Helaas hebben de overige 3 dit niet gedaan en gaan we over tot het plaatsen van volledig herkenbare afbeeldingen. Daarom nogmaals de vraag; wie zijn de mannen waar naar wij op zoek zijn in verband met deze ernstige geweldpleging?

Deel info

We doen natuurlijk ook een beroep op eventuele getuigen die misschien één of meerdere verdachten herkennen. Deel je informatie met de recherche in Den Bosch via 0900-8844 of eventueel anoniem via de M-lijn, 0800-7000.

 

 

 

Drenthe Anderen

Geweld Overig
  • 2545b839dd7636368469b3d71c7f8380