Assen - Getuigen gezocht van incident tijdens TT

7 juli 2017 17:24
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat plaatsvond tijdens de TT in Assen.

Op zondag 25 juni rond 2:00 uur werd voor een horecagelegenheid aan de Kerkstraat een bewusteloze man aangetroffen. De man is, toen hij weer aanspreekbaar was, met behulp van omstanders overgedragen aan de EHBO-post aan de Vaart ZZ. Hij moest zich vervolgens met onder anderen letsel aan zijn hoofd onder doktersbehandeling stellen.

Het slachtoffer, een 43-jarige man uit de gemeente Moerdijk, heeft inmiddels een verklaring afgelegd bij de politie. Door de politie wordt onderzoek gedaan naar de aanleiding voor het bewusteloos raken van deze man. Mogelijk is er sprake geweest van mishandeling. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die hebben gezien wat er gebeurd is in de Kerkstraat (nabij de hoek met de Markt). Het slachtoffer, een man met een zongebruinde huidskleur en donker haar, droeg die nacht een grijs t-shirt met horizontale strepen in de kleuren zwart, wit en rood. Hij heeft een stevig postuur.

Heeft u iets bijzonders gezien dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Politie Noord-Nederland via 0900 - 8844
Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000 (anoniem doorgeven informatie)
Politie.nl
Via de politie-app

Drenthe Assen

  • 653c3b505423d52b90eddfe17760d455