Tilburg - Gezocht - Overval op medewerkster kringloopwinkel

13 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een 54-jarige medewerkster van een kringloopwinkel is op vrijdag 17 november 2017 omstreeks 16.35 uur overvallen. Ze fietste naar de bank om geld af te storten. In de Professor Dondersstraat hoorde ze een auto met piepende banden rijden, die haar vervolgens afsneed en hard remde. Hierdoor botste de vrouw op de achterzijde van de auto. Aan de bijrijderszijde stapte iemand uit die hard “ik wil geld” riep. Deze persoon trok de fietstas van de bagagedrager en stapte weer in de auto. Dit was een donkerblauwe VW Golf of Polo, waarvan het kenteken begon met “SH”. Die auto reed vervolgens hard weg richting Spoorlaan en sloeg rechtsaf de Ringbaan-Oost op.

Eerder die dag zag een getuige in de nabijheid van de kringloopwinkel al een donkerblauwe VW Polo staan. Deze auto staat op camerabeelden. Bij de auto stonden twee mannen. Mogelijk waren zij bij de overval betrokken.  

Kort na de overval zag een getuige op de Nieuwe Bosscheweg een auto rijden, zwart of donkerblauw, mogelijk een Golf of een Polo, de inzittenden gooiden spullen weg, onder meer de fietstas van de vrouw en een gestolen kentekenplaat die inderdaad met SH begon.  De kans is groot dat dit de daders zijn geweest. Eén droeg een petje, een grijs jack, een trainingsbroek en sportschoenen. De ander had een zwarte sweater met capuchon en een donkerblauwe trainingsbroek met een rood/oranje streep aan.
Wie (her)kenbt de mannen op de beelden?

Wie heeft het klemrijden en de overval op de fietster gezien op vrijdag 17 november 2017 omstreeks 16.35 uur op de Professor Dondersstraat?

Wie heeft de auto met de twee daders eerder die middag bij de kringloopwinkel gezien?

Wie heeft de auto met de mogelijke overvallers gezien op de Nieuwe Bosscheweg in Tilburg kort na de overval?
2017277729
Fri Nov 17 00:00:00 CET 2017
Tilburg

gezocht