Lelystad - Politie komt met het Mobile Media Lab naar Lelystad

12 december 2016 15:13
Bron: Politie.nl

Op dinsdag 13 december staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie in Lelystad. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de dienstverlening van de politie.

De politie rijdt met de testtruck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de dienstverlening door de politie. In de truck kunt u meewerken aan een onderzoek naar zaken als het contact met de politie, de afhandeling van meldingen die u doet en de slachtofferzorg die de politie verleent. Daarvoor worden onder meer enquêtes afgenomen. Ook kan het gaan over de inzet van social media door de politie en het gebruik van Burgernet. Het onderzoek wordt gebruikt ter verbetering van de dienstverlening door de politie.
In gesprek over dienstverlening
In Lelystad wil de politie over haar dienstverlening met de buurtbewoners in gesprek. Alle inwoners van Lelystad zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. Verder zijn de lokale (wijk)agenten aanwezig en beschikbaar voor een gesprek. U bent van harte welkom in het Mobile Media Lab van 08.00 t/m 13.00 uur bij het Lelycentre Noorderwagenplein en van 14.00 t/m 17.00 uur op het Atolplaza.

Flevoland Lelystad

  • 755fdb86608e406621cebd6cce18d79c