Waarschuwingsschoten gelost bij aanhouding drie verdachten in Alphen aan den Rijn

Foto: politie.nl

28 mei 2019 10:49
Bron: Politie.nl

De politie hield maandagavond 27 mei drie verdachten aan in de parkeergarage De Baronie aan de Prinses Margrietlaan. Bij de aanhouding losten agenten enkele waarschuwingsschoten.

Rond 19.30 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij op de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn, waarbij een vuurwapen zou zijn gezien. De betrokkenen vluchtten vervolgens met een auto. Een klein uur later zagen agenten de auto rijden en hielden het voertuig staande in de parkeergarage De Baronie. Via de uitpraatprocedure probeerden de agenten vervolgens de drie inzittenden uit de auto te krijgen. Omdat de inzittenden niet meewerkten, losten de agenten enkele waarschuwingsschoten. Hierna konden de drie verdachten, twee 26-jarige Alphenaren en een 24-jarige Alphenaar worden aangehouden. Zij zitten nog vast en worden vandaag gehoord.

Getuigen gezocht
De politie is nog op zoek naar getuigen van de vechtpartij. Heeft u iets gezien of gehoord? Of beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.