Recherche zoekt getuigen overvalpoging Alphen aan den Rijn

6 juli 2022 13:59
Bron: Politie.nl

Op woensdag 6 juli hebben rond 01.30 uur vier nog onbekende personen geprobeerd een bedrijf aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn te overvallen. Hierbij maakten ze gebruik van een vuurwapen en slagwapens. De politie is op zoek naar getuigen.

Vier personen met gezichtsbedekking drongen gewapend het bedrijfspand binnen en bedreigden twee aanwezigen. Een van de slachtoffers wist zichzelf in te sluiten in de werkruimte, waardoor de overvallers geen verdere toegang tot het pand hadden. Een tweede slachtoffer werd buiten het pand met een vuurwapen bedreigd en mishandeld met een slagwapen, waarbij hij lichte verwondingen opliep. De daders zijn zonder buit in onbekende richting vertrokken.

Kunt u helpen bij het onderzoek?

De politie wil graag weten wie verantwoordelijk zijn voor deze overval. Het onderzoeksteam komt dan ook graag in contact met getuigen. Is u in de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 juli iets opgevallen in de omgeving van de Ondernemingsweg? Of heeft u beelden die ons kunnen helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via onderstaande telefoonnummers.