Epe - Mannen doen greep uit kassa tankstation

13 september 2018 13:34
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar twee mannen die geld graaiden uit de kassa van een tankstation aan de Paasvuurweg te Epe. De mannen zijn op camerabeelden vastgelegd. Deze beelden zijn nu gepubliceerd.

De mannen komen de shop van het tankstation binnen terwijl de medewerkster buiten is. Eén van de mannen loopt direct naar de kassa en opent de lades. Bij deze mannen is een Engels sprekende vrouw met een kind van ongeveer 6 jaar. Wie herkent deze mannen? Tips graag naar [email protected] en [email protected]

Ook alle beelden van de onderstaande delicten zijn getoond, in Opsporingsprogramma Bureau GLD. Herkent u personen of bent u getuige geweest van een van deze delicten? Neem dan contact op met de politie. 

Neede - Mishandeling winkelmedewerker 
In een winkel aan de Oudestraat in Neede krijgen een man en een oudere vrouw die in elkaars gezelschap de winkel in zijn gekomen ruzie met elkaar. Dit gebeurt op vrijdag 25 mei 2018 rond13:00 uur. De winkelmedewerker wordt te hulp geroepen maar de man richt vervolgens zijn agressie op deze winkelmedewerker. Wie (her)kent de man op de camerabeelden? Tips naar [email protected] en [email protected] (2018226926) 

Apeldoorn – Diefstal volle kar boodschappen 
Op woensdagmiddag 16 mei 2018 steelt een man in een grijs vest en een man in een wit shirt levensmiddelen in een supermarkt aan de Linie in Apeldoorn. De man in het grijze vest verlaat met volle kar de winkel via de zelfscan.
Wie (her)kent deze mannen? Tips naar [email protected] en [email protected] (2018231526)

Wageningen – Partij gereedschap gestolen bij bedrijfsinbraak 
Op zondag 5 augustus 2018  breken 3 mannen in bij een bedrijf aan het Nudepark in Wageningen. De mannen nemen een grote partij duur gereedschap weg en vertrekken in een kleine, zwarte personenauto. Eén van de drie mannen is niet vermomd en duidelijk vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie herkent deze personen of kan iets over de zaak of goederen vertellen?
Tips graag naar [email protected] en [email protected] (2018352993)

Arnhem – Steekincident in Sonsbeekpark 
Op maandag 3 september 2018 raakt een 48-jarige man uit Arnhem rond 23:00 uur gewond bij een steekincident in het Sonsbeekpark in Arnhem.  De politie zoekt naar getuigen die meer informatie over de verdachte hebben. Zie voor meer informatie over deze zaak ook de uitzending van Bureau GLD. Tips naar [email protected] en [email protected] (2018398594)