Politie zoekt getuigen van gewapende overval in Apeldoorn

Foto: politie.nl

24 september 2019 11:14
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart nadat op maandagavond 23 september een supermarkt aan de Salomestraat werd overvallen. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien wat kan helpen in het onderzoek.

Omstreeks 21.45 uur kreeg de politie een melding dat er een overval gepleegd was. Direct reden meerdere politieauto’s naar de supermarkt. Ondanks dat de eerste agenten snel ter plaatse waren, werd de overvaller niet meer aangetroffen. Hij was toen al weggevlucht, mogelijk in de richting van de Anklaarseweg.

De recherche is een onderzoek gestart naar de overval. Er werden onder andere getuigen gehoord. Ook wordt een buurtonderzoek gedaan. Daarnaast wordt ook in de omgeving gekeken of er camerabeelden zijn waarop mogelijk de verdachte te zien is.

Signalement

Van de overvaller is een signalement bekend. Het gaat om een man mogelijk tussen de 16 en 22 jaar oud. Hij is circa 1.80m lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een zwarte jas met capuchon en een zwarte broek.

Getuigenoproep / camerabeelden

Mensen die iets hebben gezien of gehoord, of camerabeelden hebben waarop de overvaller mogelijk te zien is, kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

2019425039 FB