Arnhem - Politie onderzoekt steekincident in Arnhem en zoekt getuigen

17 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Op dinsdag heeft op de Rijnkade ter hoogte van het Roermondsplein een steekincident plaatsgevonden. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 19.40 uur kreeg de politie een melding dat een man gewond was geraakt nadat hij met een onbekend voorwerp was gestoken. Getuigen zagen dat de vermoedelijke dader in een auto stapte en via de Rijnkade in de richting van de John Frostbrug reed. De verdachte, een 19-jarige vrouw uit Arnhem, kon al snel worden aangehouden. Het slachtoffer, een 20-jarige man uit Arnhem, is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
Getuigen gezocht
De recherche is meteen een onderzoek naar de toedracht gestart en heeft al met verschillende getuigen gesproken maar wil graag met nog meer getuigen in contact komen. Er waren veel omstanders aanwezig bij het incident die mogelijk opnames hebben gemaakt. Heb je iets gezien of gehoord, of heb je het incident gefilmd? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl. Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.