Arnhem - Politie zoekt overvaller cafetaria Arnhem

8 oktober 2018 10:03
Bron: Politie.nl

De politie zoekt de man die gisteravond laat een cafetaria aan Onder de Linden in Arnhem probeerde te overvallen. Rond 23.45 uur liep de man binnen, pakte een vuurwapen en eiste geld, maar werd door een medewerker verjaagd. Hij is nog niet aangehouden, de politie zoekt getuigen.

De overvaller vluchtte vervolgens via het Noordpad. De politie startte in de cafetaria direct een sporenonderzoek en vandaag gaat het onderzoek naar de verdachte verder. Daarbij kan de politie alle informatie gebruiken die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte.
Getuigen gezocht
Woont u in de buurt en heeft u camera’s bij uw woning? Mogelijk is daarop de verdachte te zien. Hij droeg een capuchon en had zijn gezicht bedekt. Uw beelden kunnen een belangrijke rol spelen in het onderzoek en de politie zou dan graag uw camerabeelden zien. U kunt de beelden gemakkelijk uploaden via onderstaand tipformulier.

Het formulier kan ook worden gebruikt voor andere tips. Dus weet u wie de overvaller is? Of heeft u gisteravond tussen 23.30 uur en 24.00 uur een man gezien in de buurt van Onder de Linden of het Noordpad? Vul dan onderstaand formulier in, of benader de politie van Arnhem via Facebook of 0900-8844. Anoniem tippen kan ook, via 0800-7000.

2018452944 MB