Arnhem - Politie zoekt getuigen schietincident Spijkerlaan

30 oktober 2018 13:06
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident afgelopen nacht aan de Spijkerlaan, kruising Spijkerstraat. Buurtbewoners werden opgeschrikt door knallen, de schoten leken afkomstig te zijn van een automatisch vuurwapen. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar camerabeelden en mensen die meer informatie hebben over dit schietincident.

Rond 10 over half 1 vannacht kreeg de politie de melding dat er zou zijn geschoten met een vuurwapen bij een restaurant aan de Spijkerlaan. De daders vluchtten vermoedelijk weg op of in een voertuig de wijk in. Het restaurant was gesloten tijdens het incident, er zijn geen slachtoffers gevallen.
Wie heeft er meer informatie?
We zijn meteen een onderzoek gestart en spraken daarbij al met verschillende getuigen. We doen onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek. Daarnaast analyseren we camerabeelden. Het vervolgonderzoek richt zich nu op het achterhalen van de daders. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken!

-Bent u vannacht getuige geweest van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken?
-Heeft u camerabeelden van de omgeving van de Spijkerlaan of Spijkerstraat?
-Heeft u vannacht tussen half 1 en 1 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Spijkerlaan?
-Weet u welke voertuigen rond dat tijdstip op en rond de locatie hebben gereden?
-Of heeft u meer informatie over de aanleiding van het schietincident?

Dan horen wij dat graag! U kunt vandaag nog uw informatie doorgeven via 0900- 8844 of via onderstaand tipformulier. Uiteraard kunt u ook anoniem uw informatie doorgeven via 0800-7000.

2018489640 AC