Arnhem - Politie zoekt getuigen van overval cafetaria Honigkamp

20 december 2018 11:40
Bron: Politie.nl

Op donderdag 20 december 2018 rond 2.00 uur werd een cafetaria aan de Honigkamp overvallen. De overvaller is nog voortvluchtig en de recherche zoekt getuigen van het incident.

Rond de klok van 2.00 uur werd de cafetaria / eetgelegenheid overvallen. Het incident begon voor de deur van deze gelegenheid. De overvaller bedreigde de drie aanwezige werknemers en eiste geld op. Hij had een op een steekwapen gelijkend voorwerp bij zich. Eén van hen werd door de overvaller geslagen en raakte licht gewond. De overvaller ging er na de overval lopend vandoor richting winkelcentrum Presikhaaf. Hij heeft een niet nader te noemen geldbedrag buitgemaakt.
Getuigenoproep
Kort na de overval werd een burgernetmelding uitgedaan met het signalement. De politie zoekt getuigen die de overval hebben gezien of iemand in de richting van het winkelcentrum hebben gezien.  De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt hulp aan het publiek.

Signalement dader:

De overvaller droeg met bivakmuts op zijn hoofd.
Hij droeg verder: een zwart vest met capuchon, een blauwe bodywarmer, een trainingsbroek met oranje logo.
Nadere informatie over van de dader is niet bekend.

Hebt u iets gezien of weet u meer van deze overval of overvaller? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000.

 

2018570825 RV