Arnhem - Ernstige mishandeling jonge vrouw in Opsporing Verzocht

4 februari 2019 12:16
Bron: Politie.nl

In de nacht van donderdag 28 op vrijdag 29 juni rond 03.30 uur viel een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van Arnhem (Steenstraat). De man begon zonder aanleiding tegen de vrouwen te schelden en stak één hen daarna met een mes. Het slachtoffer, een 26-jarige inwoonster Arnhem raakte hierbij ernstig gewond. De vrouw werd zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De dader ging er vandoor in de richting van de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat (Mediamarkt).

Bewakingsbeelden
Van de onbekende man die de vrouw met het mes stak zijn bewakingsbeelden. Deze worden komende dinsdag 5 februari getoond in Opsporing Verzocht. Daarnaast komen het slachtoffer en het meisje dat eerste hulp verleende aan het woord en wordt er een reconstructie van het incident getoond. Hiervoor werden vorige week opnames gemaakt in het centrum van Arnhem.

Uitzending
De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 5 februari om 20.30 uur op NPO1 en zal de dag erna worden herhaald om 12.00 uur op NPO2. Na de uitzending worden de items ook gedeeld via de verschillende social media kanalen en de website van de politie.

 

2018286575