Man slachtoffer geworden van geweldsincident in Arnhem

3 mei 2020 13:31
Bron: Politie.nl

Gisteren is een 51-jarige man uit Leuth slachtoffer geworden van een geweldsincident aan de Looierstraat. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding van een man die aangaf te zijn mishandeld en beroofd door drie personen in een woning aan de Looierstraat. Het AT werd ingezet, om over te kunnen gaan tot aanhouding. Een arrestatieteam (AT) is een gespecialiseerde eenheid van de politie die wordt ingezet bij levensbedreigende situaties of die levensbedreigend kunnen worden. In de woning werd echter niemand aangetroffen. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u meer informatie?

Wij zijn meteen een onderzoek gestart en roepen getuigen op zich bij ons te melden. Was u gisteren rond 19.00 uur in (de omgeving van) de Looierstraat?En heeft u iets verdachts gezien? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen in het onderzoek? Dan horen wij dat graag. Neem contact met ons op via 0900 8844. Liever anoniem een melding doen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.(2020196529 AC)