Culemborg - Politie zoekt getuigen na schietincident op straat

15 november 2016 12:52
Bron: Politie.nl

De politie doet onderzoek naar een schietincident in Culemborg. Afgelopen nacht kwam een melding binnen dat een man gewond zou zijn geraakt na een schietincident. De politie heeft meteen ter plaatse onderzoek gedaan.

Om kwart voor twee in de nacht kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Het slachtoffer was op dat moment in een huis aan de Colijnstraat. De 20-jarige Culemborger werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer ontslagen.  De politie doet nog onderzoek om vast te stellen met wat voor een soort wapen de man is beschoten.

 In het onderzoek is de politie nu op zoek naar getuigen. Misschien zijn er mensen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien in de wijk Terweijde. De politie vraagt die mensen om met hun informatie te bellen naar 0900-8844.

 

Afgelopen nacht hebben rechercheurs al naar sporen gezocht, onder andere met een speurhond, en omstanders gehoord. Daaruit is naar voren gekomen dat het slachtoffer beschoten is op straat, vermoedelijk rond de Parklaan in Culemborg.

 

(2016560315)

 

Gelderland Gelderland-Zuid Culemborg

  • 74d40e5a38cf5aeaa04c2cc95757d007