In Laag-Soeren is dit jaar nog geen inbraak gemeld

Foto: Pixabay

19 juni 2020 08:00
Bron: 112 Laag-Soeren

Dagelijks wordt er gemiddeld 78 keer per dag ergens in Nederland ingebroken of een poging daartoe gedaan. De teller staat voor de eerste vijf maanden van dit jaar voor Laag-Soeren op 0, een daling vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal woninginbraken en het aantal pogingen daartoe in Laag-Soeren is dit jaar gedaald. In totaal werd er in de eerste vijf maanden van dit jaar door de politie nog geen enkele inbraak of -poging geregistreerd in de Gelderse plaats. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er 6, zo blijkt uit data die door Alarmeringen.nl is verzameld.

Voor heel de provincie Gelderland staat de teller op 1161. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 1623, wat neerkomt op een daling van 28,5 procent. Bij de provincies gaat Zuid-Holland aan kop met 2661 inbraken of pogingen daartoe, gevolgd door Noord-Holland en Noord-Brabant met respectievelijk 2337 en 1800 stuks.

Hoewel inbrekers Laag-Soeren dus links lijken te laten liggen, wordt er op andere plekken wel degelijk ingebroken. Benieuwd waar? Je kunt het eenvoudig per postcode bekijken via onderstaande kaart.

Bekijk alle beschikbare data, ook specifiek voor de plaats Laag-Soeren en provincie Gelderland, in het dossier Woninginbraken.