Kerkdriel - Mishandeling en brand bij plofkraak, politie zoekt getuigen

5 december 2016 07:24
Bron: Politie.nl

Na een melding van een plofkraak is de politie maandagochtend vroeg een onderzoek gestart in Kerkdriel. Rond 4.00 schrokken omwonenden wakker van een knal. De daders waren toen nog aanwezig.

De plofkraak vond plaats bij een pinautomaat die in een winkel aan het Monseigneur Zwijsenplein is gevestigd. Een man uit de buurt ging winkel binnen, waarna er een vechtpartij ontstond met de daders. De man is daarbij mishandeld. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

 

 
Wie heeft deze auto gezien?
Getuigen zagen kort na de plofkraak een donkere Audi wegrijden. Hebt u afgelopen nacht in de omgeving van Kerkdriel zo?n auto gezien en hebt u het vermoeden dat deze met de plofkraak te maken zou kunnen hebben? Bel dan de politie via 0900-8844.

 

 
Hulpverlening en onderzoek
De hulpdiensten zijn druk bezig met het blussen van de brand en de opvang van omwonenden. Meer informatie daarover wordt via @crisisGLZ op twitter verspreid. De politie is ter plaatse al gestart met een sporenonderzoek. In de nacht heeft de politiehelikopter al gevlogen om de daders te vinden, maar helaas zijn zij ontkomen.

(SK)

Gelderland Gelderland-Zuid Kerkdriel

  • 93d13fbdd38128168a9525f39e55930d