Nijmegen - Bureau GLD: Beroving met vuurwapen op studentes Nijmegen

26 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

In de uitzending van Bureau GLD op 27 juni 2018 beelden van een beroving met vuurwapen op twee studentes in Nijmegen. De politie hoort graag van u of u de verdachte personen, die op camerabeelden zijn vastgelegd, kent of herkent.

Op zondagavond 18 februari 2018 rond 22.40 uur probeerden twee onbekende mannen twee studentes te beroven op de Professor Bromstraat. Hierbij werd een vuurwapen op de vrouwen gericht en een tas van de vrouwen afgepakt. Eén van de vrouwen zag echter kans om de tas na een korte achtervolging weer terug te pakken. Hierbij werd de vrouw hard op haar neus geslagen. Daarna gingen de twee mannen er op een fiets vandoor. In de uitzending verschillende vragen en een interview met één van de slachtoffers. 
2018075871

Verder in Bureau GLD: 
 

Emmerich, onbekende man verstuurt postpakketten met verdovende middelen
Op zaterdagmorgen 27 mei 2017 biedt een onbekende man van middelbare leeftijd tientallen poststukken aan bij een postagentschap in Emmerich. In de poststukken zitten verdovende middelen die naar verschillende adressen in Europa en Amerika worden verstuurd. De politie houdt er rekening mee dat de man op de beelden uit Nederland afkomstig is. Wie kent of herkent deze onbekende man?
2018221005

Roosendaal, man steelt tas uit auto
Op vrijdagmiddag 11 mei 2018 steelt een onbekende man een tas uit een geparkeerde auto aan de Schelmseweg. De man is vastgelegd door een bewakingscamera. Die registreert ook dat de man kort voordat hij de tas steelt zijn hond uitlaat. Ook de auto van de man, waarschijnlijk een zilvergrijze Ford Fiesta, is op de beelden te zien. Wie kent of herkent de onbekende man in combinatie met de hond en de auto?
2018205013

Zutphen, poging inbraak bij restaurant
Op zaterdagavond 4 maart 2018 probeert een onbekende man in te breken bij een restaurant aan De Stoven. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man aan komt lopen en met een breekijzer probeert de voordeur te forceren. Wanneer dit niet lukt, druipt hij na enkele minuten weer af. De man staat duidelijk op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent hem?
2018095866

Arnhem, mishandeling
Op zondagochtend 27 mei 2018 wordt een 37-jarige man door een onbekende man mishandeld in de Duizelsteeg. Er is op dat moment een opstootje gaande waarbij de onbekende man zelf niet betrokken is. Vanuit het niets geeft hij het slachtoffer van achteren een harde klap tegen zijn hoofd. Deze houdt er veel pijn en een hoofdwond die in het ziekenhuis moest worden behandeld aan over. De onbekende man die de klap uitdeelt staat duidelijk op bewakingsbeelden. Wie kent of herkent hem?
2018228124

--- --- --- 

Kijkt u alstublieft mee met de uitzending van Bureau GLD op woensdag 27 juni 2018 om 17.20 uur (elk uur herhaling). Van bovenstaande zaken publiceren we die dag rond 18:00 uur ook de bijbehorende (camera)beelden op politie.nl: Gezocht & Vermist/ Bureau GLD.