Nijmegen - Overval Chinees restaurant, politie zoekt getuigen

24 januari 2019 12:56
Bron: Politie.nl

Op 23 januari waren twee vrouwen in een Chinees restaurant in de Groenestraat aan het werk toen zij omstreeks 19.00 uur werden overvallen door twee jonge mannen. De overvallers gingen er met de inhoud van de kassalade vandoor. We hebben nog geen verdachten kunnen aanhouden.

Een van de medewerksters zag twee jongen mannen het restaurant binnenkomen en naar de balie lopen. Met een mes in zijn hand eiste de eerste man geld. De tweede man stond er naast en had eveneens een mes bij zich. De medewerkster moest de inhoud van de kassalade in een rode plastic tas stoppen die de eerste man bij zich had. Vervolgens liepen beide overvallers weg in de richting van de Brederostraat.
Signalement verdachten

Twee mannen
16-20 jaar oud
1.70-1.75 meter lang
Slank postuur
Volledig zwart gekleed
Sjaal/bivakmuts
De man die geld eiste had donkere ogen
Een van de mannen had een mes met een rood handvat en een wit lemmet in zijn hand.

Getuigenoproep
Hebt u rond het genoemde tijdstip iets gezien of gehoord in de omgeving van de Groenestraat of de Brederostraat? Dan komen wij graag met u in contact. Informatie kunt u aan de politie doorgeven via 0900-8844. Of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of u gaat naar www.meldmisdaadanoniem.nl.

(2019035702 ^KJ)