Duo vast na mishandeling in Nijmegen

24 april 2021 11:15
Bron: Politie.nl

Twee mannen van 20 en 21 jaar oud zijn vrijdag in hun woonplaats Nijmegen aangehouden voor zware mishandeling. De openlijke geweldpleging vond plaats rond 16.25 uur op de Mariënburg. De recherche zoekt nog getuigen.

Vanaf de 2e Walstraat liepen een vader en zoon over de Marienburg, ook bekend als Faberplein. Op dat moment kwamen de andere 2 mannen hen tegemoet. De verdachten schopten en sloegen de vader zodanig, dat deze buiten bewustzijn raakte. De man werd hulp verleend en door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. De verdachten zijn na hun actie weggerend. Het waren bekenden van vader en zoon, door een eerder conflict tussen beiden. Aan de hand van die informatie hebben agenten het duo diezelfde avond kunnen aanhouden. Vandaag worden de verdachten verhoord door de recherche.

Getuigen gevraagd
De politie heeft van de vader een aangifte opgenomen en getuigen zijn verhoord. Toch vragen we mensen die dit incident hebben zien gebeuren, zich alsnog als getuige te melden. Dat kan telefonsich via het algemenen nummer 0900-8844.

2021181857  (JA)