Dievengilde slaat vaker toe in t Loo Oldebroek

Foto: Pixabay

19 juni 2020 08:00
Bron: 112 't Loo Oldebroek

Dagelijks wordt er gemiddeld 78 keer per dag ergens in Nederland ingebroken of een poging daartoe gedaan. De teller staat voor de eerste vijf maanden van dit jaar voor t Loo Oldebroek op 3, een stijging vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Het aantal woninginbraken en het aantal pogingen daartoe in t Loo Oldebroek is dit jaar enorm gestegen. In totaal werden er in de eerste vijf maanden van dit jaar door de politie 3 inbraken en inbraakpogingen geregistreerd in de Gelderse plaats. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er 2, zo blijkt uit data die door Alarmeringen.nl is verzameld.

Voor heel de provincie Gelderland staat de teller op 1161. In dezelfde periode vorig jaar waren dat er nog 1623, wat neerkomt op een daling van 28,5 procent. Bij de provincies gaat Zuid-Holland aan kop met 2661 inbraken of pogingen daartoe, gevolgd door Noord-Holland en Noord-Brabant met respectievelijk 2337 en 1800 stuks.

Benieuwd naar waar inbrekers dan vooral in t Loo Oldebroek of juist in andere plaatsen toeslaan? Je kunt het eenvoudig per postcode bekijken via onderstaande kaart.

Bekijk alle beschikbare data, ook specifiek voor de plaats t Loo Oldebroek en provincie Gelderland, in het dossier Woninginbraken.