Gewapende overval op gezin

Foto: politie.nl

17 april 2019 11:45
Bron: Politie.nl

Een gezin uit Spoordonk werd woensdagochtend 17 april overvallen in hun woning. Vier gemaskerde mannen drongen het pand binnen en eisten geld. De vader van het gezin werd mishandeld. Het onderzoek naar de daders van de overval is in volle gang en de politie zoekt getuigen.

De overval vond woensdagochtend rond 3.00 uur plaats in de woning aan de Spoordonkse Broekstraat. De bewoners werden in hun slaap verrast door mannen met bivakmutsen op. Ze dreigden met een vuurwapen of iets dat daar op leek en sloegen en schopten de bewoner. Toen het gezin zich op een gegeven moment verzette zijn de daders zonder buit uit de woning gevlucht. De bewoner is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gegaan. Hij liep een hersenschudding en kneuzingen in zijn gezicht op.

Iets gezien of gehoord?
De daders zijn naar schatting tussen de 20 en 25 jaar oud en hebben een slank tot normaal postuur. Ze droegen donkere kleding en bivakmutsen. Op dit moment zijn we bezig met het buurtonderzoek en bekijken we of er mogelijk beelden van bewakingscamera’s in de buurt zijn die bruikbaar zijn. Heb jij beeldmateriaal of iets gezien of gehoord dat met deze gewelddadige overval te maken heeft laat het ons weten. Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Tips en beeldmateriaal online delen kan via onderstaand tipformulier.