Politie zoekt getuigen van overval in Glanerbrug

Foto: politie.nl

30 september 2019 10:33
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een cafetaria aan de Gronausestraat in Glanerbrug op zondagavond 29 september. Mogelijk zijn er getuigen die de twee verdachten hebben gezien.

De overval vond plaats omstreeks 21.45 uur. Twee gemaskerde mannen kwamen de cafetaria binnen en bedreigden de eigenaresse met wapens. Het is niet helemaal duidelijk om wat voor wapens het gaat, maar een ervan leek op een vuurwapen. De vrouw liep weg en waarschuwde haar man. Toen deze in de winkel verscheen vluchtten de twee mannen naar buiten en renden ze weg, mogelijk door een brandgang in de richting van de Jacob Roggeveenstraat.

Agenten zochten gelijk in de buurt naar de verdachten. Daarbij werd een speurhond ingezet. Helaas zonder resultaat. Ook werd al een buurtonderzoek uitgevoerd. De recherche onderzoekt de overval.

Signalementen

Van de twee mannen is een signalement bekend. Ze zijn beiden rond 1.70m lang. Een van hen had een tenger postuur en droeg een blauwe jas. De ander droeg een legerjas. Beide mannen spraken met een buitenlands accent.

Heeft u iets gezien?

Heeft u rond het tijdstip van de overval iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of mail naar onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

2019434748 FB