Bergen op Zoom - Twee mannen vechten op straat

27 oktober 2018 15:08
Bron: Politie.nl

Rond 11.35 uur op zaterdagochtend belde een getuige 112 omdat hij zag dat twee mannen midden op straat, in de Pieter Breughelstraat in Bergen op Zoom, met elkaar aan het vechten waren. Agenten werden door de meldkamer naar de betreffende locatie gestuurd en ook de ambulance zou ter plaatse komen, omdat één van de mannen gewond was geraakt.

De tweede man, de vermoedelijke dader, was inmiddels vertrokken. Het slachtoffer (34 jaar en afkomstig uit Bergen op Zoom) lag al in de ambulance, maar kon voor vertrek naar het ziekenhuis al wel aan de agenten vertellen wie hem in elkaar had geslagen. Omdat de man naar het ziekenhuis moest hebben de agenten hem nog niet kunnen horen over het incident.

Een half uur later is de verdachte van deze mishandeling aangehouden door de politie. Hij was op dat moment in een horecagelegenheid in de wijk Gageldonk in Bergen op Zoom. Het betreft een 56-jarige Bergenaar. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar een verklaring afleggen. De mogelijke aanleiding betreft een al langer slepend conflict tussen de twee mannen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Limburg Bergen

Aanhouding Mishandeling
  • 6f9e3ecd56dff7fdfa68e20bd5e71b3f