Identiteit beide slachtoffers Brunssummerheide bekend in Heerlen

Foto: politie.nl

7 mei 2019 20:35
Bron: Politie.nl

De identiteit van de beide slachtoffers die dinsdag werden aangetroffen op de Brunssummerheide is bekend. Daarover wil het onderzoeksteam op dit moment nog geen details kwijt, vooral in verband met de nabestaanden. Het onderzoek naar wat er zich op de Brunssummerheide heeft afgespeeld is nog altijd in volle gang.

Het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht zal vanavond aandacht besteden aan het onderzoek naar de dodelijke slachtoffers aangetroffen bij een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg. De hele dag zijn medewerkers van de politie al bezig met sporenonderzoek. Naar verwachting zal dit in de loop van de avond worden afgerond. Tot die tijd blijft het gebied afgezet voor het publiek. Een auto aan de parkeerplaats aan de Kamperheideweg is in verband met het onderzoek in beslag genomen en overgebracht naar het politiebureau.

Grootschalig onderzoek

Naast het technisch onderzoek naar de identiteit van de beide slachtoffers door medewerkers van de Forensische Opsporing, wordt ook onderzocht hoe ze om het leven zijn gebracht. In het onderzoek zijn ook speurhonden ingezet. De politiehelikopter heeft de plaats delict en directe omgeving in kaart gebracht. Door agenten worden aanwezige bezoekers en omwonenden in de buurt van de toegangsweg bij de Kamperheideweg in Heerlen gehoord. Daarnaast worden alle tips en informatie die bij de politie binnenkomen uitgezocht door de recherche.

Achtergrond

Het is onduidelijk wat er is gebeurd dinsdagochtend. Wat de aanleiding of het motief is onderzoekt de politie momenteel. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

Deel uw informatie!

Heeft u vanochtend de Brunssummerheide bezocht of andere informatie die van belang kan zijn voor het lopende onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44 of het onderstaande digitale tipformulier. Elk detail kan van belang zijn in het oplossen van deze zaak.

Opsporing Verzocht

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 7 mei om 20.30 uur op NPO1 en zal de volgende dag rond 12.00 uur worden herhaald op NPO2.