Heerlen - Bewoners gewond bij woningoverval; één verdachte aangehouden.

5 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Bij een woningoverval in Heerlen zijn in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 mei de bewoners gewond geraakt. De politie heeft inmiddels één verdachte opgepakt.

Rond 02.00 uur drongen meerdere mannen de woning aan de Stadhouderstraat binnen. Ze bedreigden en mishandelden de bewoners. De overvallers gingen er met een nog onbekende buit vandoor.
Het stel, een man van 49 jaar en een vrouw van 41 jaar, raakte gewond. Ze zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht maar inmiddels weer thuis.

De politie startte een onderzoek en kwam al snel op het spoor van één van de mogelijke overvallers. Deze verdachte, een man van 42 jaar uit Roermond, werd later in de nacht in zijn woonplaats aangehouden.

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar de andere overvallers. Mensen die rond 02.00 uur in de nacht van donderdag op vrijdag iets gezien hebben op of in de buurt van de Stadhouderstraat in Heerlen of andere informatie hebben over deze woningverval, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.