Getuigen gewapende woningoverval gezocht in Maastricht

14 april 2019 15:46
Bron: Politie.nl

Gisteravond is een woning aan de Berceusestraat overvallen. In het kader van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.

Het is bijna 19.45 uur wanneer er bij de woning wordt aangeklopt. Na het openen van de voordeur trekt de overvaller een vuurwapen en dwingt de aanwezige bewoner terug de woning in. De man gaat vervolgens op zoek naar geld en andere waardevolle spullen en slaagt daarin. Daarna verlaat hij de woning en vlucht hij op een gestolen blauwe herenfiets (merk: Giant) in de richting van de Rhapsodiestraat. Niemand raakte bij de overval gewond.          

Signalement

Het zou gaan om een forse man met een lengte van ongeveer 1.85 - 1.90 meter. De man droeg zwarte jeans, een zwarte muts, een zwarte driekwart jas en een sjaal die het gezicht deels bedekte.

Getuigen

In het kader van het onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen. Was u getuige van de overval? Heeft u de verdachte in de (omgeving van) de Berceusestraat en Rhapsodiestraat zien fietsen? Of heeft u wellicht meer informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan 0900 – 8844 of deel uw informatie anoniem via 0800 -7000.