Maastricht - Drie gewonden bij aanrijding op kruising

27 juni 2017 18:39
Bron: Politie.nl

Bij een aanrijding tussen twee auto?s zijn vanochtend drie personen gewond geraakt. Een van de betrokkenen vluchtte na het verkeersongeval, maar kon in de omgeving door agenten worden aangehouden.

Rond 06.45 uur kreeg de politie melding van een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising tussen Discusworp met de Terblijterweg. Een 17-jarige man uit Utrecht verliet na de aanrijding de plaats ongeval, maar werd door agenten op de Csaar Peterstraat aangehouden. Hij is net als twee andere gewonden, een 37-jarige man uit Maastricht en een 20-jarige vrouw uit Utrecht overgebracht naar het ziekenhuis.
Onderzoek
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, waarvoor de kruising enige tijd is afgesloten geweest. Het vermoeden bestaat dat een van de betrokken voertuigen met hoge snelheid heeft gereden en mogelijk het verkeerslicht heeft genegeerd. Getuigen die informatie hebben die relevant kan zijn voor het onderzoek worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 ? 88 44.

Limburg Maastricht

  • b0ce362e65b3ffab4d6c84a87d9d3f7b