Maastricht - Onderzoek naar mogelijk schietincident, twee personen aangehouden

29 december 2017 04:45
Bron: Politie.nl

De politie heeft in de nacht van de donderdag op vrijdag na achtervolging twee personen aangehouden. Dit naar aanleiding van een melding over een conflict waarbij mogelijk geschoten is. Er zijn voor zover bekend geen gewonden.

Rond 02.30 uur kreeg de politie melding van een conflict tussen enkele personen aan de Craiantstraat. Daarbij zou mogelijk zijn geschoten. Agenten hebben een auto die er vandoor ging achtervolgt richting BelgiĆ«. Op de Neerharenweg in Lanaken (BelgiĆ«) konden in samenwerking met de Belgische politie twee personen die het struikgewas in vluchten worden aangehouden.
Onderzoek
Op de locatie aan de Craiantstraat is de politie gestart met een technisch onderzoek om duidelijkheid te krijgen wat er zich heeft afgespeeld. Daarnaast is er ook onderzoek gaande op de locatie waar de twee personen zijn aangetroffen.
Getuigenoproep
Heeft u informatie die een bijdrage kan leveren aan het onderzoek van de politie? Neem dan contact op met de politie via 0900 ? 88 44 of indien gewenst anoniem. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het onderstaande digitale tipformulier.

Limburg Maastricht

  • 3f5567d17e0c2ed28c96a4562aaba057