Venlo - Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling fietser

25 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Woensdagmiddag 23 mei, is in Blerick een fietser ernstig gewond geraakt nadat hij inzittenden uit een auto aansprak op hun gedrag. Drie mannen belaagden de fietser nadat hij een opmerking maakte. De politie is op zoek naar mensen die beeldmateriaal hebben van het voorval. Het slachtoffer liep door de mishandeling ernstig hoofdletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Aan het eind van de middag reed een echtpaar over de Eindhovenseweg richting Venlo. Bij een inhaalmanoeuvre reageerde de inzittenden van een andere auto bedreigend richting de bestuurder en zijn vrouw. Bij de verkeerslichten op de kruising met de Burgemeester Gommanstraat stapte de drie inzittenden uit de zwarte auto uit en gingen verhaal halen richting het echtpaar. Een 49-jarige voorbijkomende fietser uit Venlo sprak de mannen aan op hun gedrag. Daarop keerde het drietal zich richting de fietser. De man werd mishandeld en hij raakte ernstig gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  

Heeft u beeldmateriaal? Deel het met de politie
De politie komt graag in contact met getuigen van deze mishandeling. In het bijzonder komt de politie graag in contact met mensen die beeldmateriaal hebben van de situatie op de Eindhovenseweg. Foto’s en filmpjes kunnen via onderstaand formulier worden doorgestuurd naar het onderzoeksteam .  

2018076186

Limburg Venlo

Mishandeling
  • 8b1ba8ce803d252ec92883ccf72f8a6c