Politie kijkt nog altijd uit naar verdachte brandstichting in Venlo

9 juli 2019 20:47
Bron: Politie.nl

Dinsdagmiddag werd er brand gesticht in een appartement aan de Brahmsstraat. De politie kijkt nog altijd uit naar de verdachte van deze brandstichting. Daarbij doet ze nogmaals een dringend beroep op het publiek en maakt een foto van het voertuig van de verdachte bekend.

De brandweer ontving rond 15.15 uur melding van een brand in een appartement aan de Brahmsstraat in Venlo. Met het oog op de ontstane gevaarzetting werd door de politie meteen het appartementencomplex ontruimd. Rond 16.00 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Er vielen geen gewonden bij de brand.

Signalement
De man die ervan wordt verdacht de brand te hebben gesticht is 66 jaar en heeft grijs haar. Hij droeg een olijfkleurige trui en een bruine broek. Hij sloeg op de vlucht in een gele Fiat Panda met het kenteken 21-SB-GR.

Getuigenoproep
Met het oog op de ontstane gevaarzetting voor zichzelf en zijn omgeving kijkt de politie nog altijd onverminderd uit naar de verdachte. Heeft u iemand die aan dit signalement voldoet nog na 15.15 uur gezien? Of heeft u wellicht de Fiat Panda met het kenteken 21-SB-GR na dit tijdstip zien rondrijden in of in de omgeving van Venlo? Benader de verdachte niet zelf en bel direct 0900-8844 of doe een anonieme melding via 0800-7000.

Infographic voertuig