‘Boef’ in Venlo Noord-Oost

Foto: politie.nl

7 oktober 2019 11:21
Bron: Politie.nl

Wijkagent Johan Hendriks organiseert op maandag 7 oktober 2019 tussen 18:30 uur en 21:00 uur ‘Boef in de Wijk’. Het is een interactief en innovatief spel dat de politie, ondersteund door de gemeente Venlo, samen met de bewoners in de wijk Venlo Noord-Oost speelt. Het spel laat de wijkbewoners op een ludieke manier kennismaken met verdachte situaties. Ze worden attent gemaakt op verdachte situaties en gestimuleerd om deze te melden bij de politie.

Tijdens deze avond is er een ‘boef’ actief aanwezig in de wijken. In vijf rondes krijgen deelnemers via sociale media kanalen, Facebook (Wijkteam Politie Venlo Noord en Oost) en Instagram (wijkagent.venlo.noord.oost) aanwijzingen over de verblijfplaats van de ‘boef’. Aan de hand van deze aanwijzingen kunnen zij actief op zoek gaan. Wie de ‘boef’ het eerste pakt, heeft het spel gewonnen.

Doe je mee?
Lijkt het je leuk om ook aan dit spel deel te nemen? Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld hierin je naam, het aantal deelnemers en je telefoonnummer.

De winst is er voor iedereen die meedoet. Wil jij, na deze spannende avond, de nieuwe Rambo zien? Er zijn deze avond vijf bioscoopbonnen te winnen!

Limburg Limburg Noord Venlo

  • b0912f8bee09ed8eae3553490cbd78b4