Venlo - Politie grijpt in na mishandeling in uitgaansgebied

7 augustus 2016 13:27
Bron: Politie.nl

De politie heeft zondagmorgen drie aanhoudingen verricht nadat er op de Parade een mishandeling plaatsvond. Na de mishandeling werd het onrustig en kwamen agenten in het gedrang. Meerdere politiepatrouilles hebben de openbare orde vervolgens hersteld, door op linie iedereen weg te sturen. Daarna keerde de rust terug.

Voor zover nu bekend werd een meisje rond 4.45 uur gehinderd door enkele mannen toen zij haar fiets wilde pakken. Toen iemand anders het voor haar opnam werd hij mishandeld. Dit slachtoffer raakte buiten bewustzijn en werd later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Toegesnelde agenten kwamen in het nauw toen diverse omstanders zich ermee gingen bemoeien. Voor de mishandeling werd een 24-jarige man uit Venlo aangehouden. Daarnaast werd een 21-jarige man uit Venlo aangehouden die een fiets richting de politie gooide. Een 42-jarige man uit Venlo werd aangehouden voor opruiing. Na behandeling in het ziekenhuis mocht het slachtoffer dat in eerste instantie buiten bewust zijn raakte weer naar huis.

De politie onderzoekt het incident en sluit niet uit dat er de komende dagen meer aanhoudingen volgen. Uitgaansgeweld wordt uiteraard niet getolereerd. Mensen die beelden hebben van het tumult worden verzocht om contact op te nemen met de politie.

2016144878

Limburg Limburg Noord Venlo

  • 495d4f884d820f8d8aadc5f0afd7eef2