Amsterdam - Update Moezelhavenweg zaak is poging tot liquidatie

29 augustus 2018 12:37
Bron: Politie.nl

Rechercheurs die aan het onderzoek werken van de aangetroffen zwaargewonde man aan de Moezelhavenweg, houden er rekening mee dat het om een poging tot liquidatie gaat. Het onderzoeksteam gaat er vanuit dat het de bedoeling was om het slachtoffer neer te schieten. Kennelijk weigerde het geweer, waarna het slachtoffer werd geslagen en meerdere keren werd bewerkt - voornamelijk op het hoofd - met het geweer.

Letsel
Het slachtoffer is ernstig letsel toegebracht en herstelt momenteel van zijn verwondingen.

 

Vluchtauto teruggevonden dankzij Burgernetmelding
Bij dit ernstige incident werd gebruik gemaakt van een donkerkleurige gestolen Audi Q5 voorzien van het kenteken 12-RJP-5. Dit kenteken is door de politie naar buiten gebracht en er is een Burgernetmelding van gemaakt. Dankzij de Burgernetmelding is de auto aangetroffen op de AAH Struijckenkade  in Slotermeer, in beslag genomen en weggesleept voor forensisch onderzoek. 
Getuigenoproep
Het rechercheteam is op zoek naar getuigen die gisteren hebben gezien dat de Audi geparkeerd werd op de A.A.H. Struijckenkade. Daarnaast willen de rechercheurs spreken met mensen die de bewuste auto afgelopen dagen ergens hebben gezien. Heeft u ander informatie over deze ernstige zaak neem dan ook contact op.

Getuigen kunnen telefonisch contact opnemen met het onderzoeksteam via 0900-8844, u kunt uw informatie ook digitaal delen via onderstaande link.

Diefstal Schietpartij
  • f1e5a6dca5fef81f1911d8c0320f92ac