Den Haag - Recherche zoekt getuigen van mishandeling in woning

12 oktober 2018 13:49
Bron: Politie.nl

De districtsrecherche Den Haag Zuid zoekt getuigen van een overval aan de Moerweg op 11 oktober. Een 61-jarige Hagenaar werd in zijn woning mishandeld door drie onbekende mannen, die vervolgens zijn gevlucht.

Rond 22:00 uur ontving de politie een melding van geluidsoverlast in een woning aan de Moerweg. Ter plaatse bleek de bewoner van de woning gewond te zijn. Hij verklaarde te zijn mishandeld en bedreigd door drie voor hem onbekende mannen die er via de achterzijde van de woning vandoor gingen op het moment dat de politie op de voordeur klopte.

Volgens het slachtoffer zou het gaan om drie mannen met een donkere huidskleur, die Engels spraken. Tijdens de overval waren zij gekleed in donkere kleding, waarschijnlijk droegen ze zwarte truien met capuchons.
Getuigen gezocht
De recherche onderzoekt de zaak en tast nog in het duister over de motief van de verdachten. De politie komt graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze zaak te maken kan hebben en hun verhaal nog niet bij de politie hebben gedaan. De recherche is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. 

Beroving Mishandeling Overval
  • 819f2aaa71fa337bf77b052547f98a1e