Verdachte van insluiping gehoord na uitzending Team West in Den Haag

Foto: politie.nl

6 mei 2019 11:34
Bron: Politie.nl

De politie heeft op donderdag 2 mei een 26-jarige man gehoord die ervan verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een insluiping in een woning aan de Om en Bij in Den Haag.

In het regionale opsporingsprogramma Team West werden op dinsdag 30 april beelden getoond van een man die op 13 maart met een gestolen pinpas contactloos betaalde bij een tankstation. Deze pinpas was in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 maart weggenomen uit een woning aan de Om en Bij in Den Haag. Mogelijk is de inbreker binnengekomen via een open raam die tijdens de nacht open stond.

Team West
Op dinsdag 30 april besteedde het regionale opsporingsprogramma Team West aandacht aan deze zaak. Dankzij informatie van oplettende kijkers ontving het rechercheteam bruikbare informatie over de identiteit van de verdachte. De verdachte bleek al te zijn ingesloten voor een ander strafbaar feit.
De 26-jarige verdachte, zonder vaste woon of verblijfplaats is op donderdag 2 mei gehoord en het proces-verbaal zal worden aangeboden aan het Openbaar Ministerie.

Team West wordt elke dinsdagavond vanaf 17.00 uur op TV West uitgezonden en daarna elk uur herhaald. Ook op woensdag wordt Team West herhaald.

Diefstal Inbraak
  • 54638ffe674fbfb064322fa3836123d7