Vijf Rotterdamse zaken in Opsporing Verzocht

Foto: politie.nl

4 juni 2019 15:27
Bron: Politie.nl

Een man die in zijn auto beschoten wordt op de Allard Piersonstraat in Rotterdam-West, ontplofte explosieven bij woningen in Oosterflank en Zevenkamp, een ontploft explosief bij een shishalounge in Rotterdam-Stad, een overval op een Domino’s Pizza in IJsselmonde en een overval op een supermarkt in Capelle aan den IJssel; Opsporing Verzocht zit vanavond goed in de Rotterdamse zaken.

Een 31-jarige man is dinsdagavond 21 mei neergeschoten op de Allard Piersonstraat. Het slachtoffer raakte door het incident zwaargewond en ligt sindsdien in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie neemt de zaak hoog op en doet sindsdien onafgebroken onderzoek. Binnen dat onderzoek zijn enkele getuigen gesproken, maar er waren die avond veel getuigen op straat. Meer dan nu bekend. Terwijl ieder klein detail over deze zaak het onderzoek verder kan helpen. Het is dus van groot belang dat mensen die iets hebben gezien, zich melden bij de politie. Ook als je denkt dat wat je hebt gezien niet belangrijk is. Deze oproep doet de politie vanavond in Opsporing Verzocht in combinatie met beelden van de Allard Piersonstraat.

Shishalounge
Ook worden beelden getoond van de man die met een scooter op 1 december 2018 aan komt rijden bij shishalounge Villa Blanca op de Schiedamseweg. Hij plaatst een explosief, waarschijnlijk een zelfgeknutselde bom, bij het rolluik en laat deze ontploffen. Wie herkent deze man?

Kijk voor deze en de andere Rotterdamse zaken vanavond naar Opsporing Verzocht, 20.30 uur , NPO1. Heeft u informatie die u met de politie wilt delen, bel de gratis opsporingstiplijn 0800-6070, whatsapp 06-10000012 of gebruik onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000.
 

Getuigenoproep
  • adc6b3d19686d756373adddf77306dc2