Getuigen mishandeling gezocht in Den Haag

Foto: politie.nl

1 juli 2019 13:26
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een mishandeling en vernieling op de Waterloostraat op zondagavond 30 juni. Hierbij raakten drie personen gewond. Inmiddels is een 24-jarige Hagenaar als verdachte aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

De drie slachtoffers reden zondagavond 30 juni rond 23.00 uur in een auto op de Jacob Catsstraat toen zij afsloegen naar de Waterloostraat. Daar reed een blauwe caddy, met daarin twee mannen, de auto van de slachtoffers tegemoet en stopte vlak voor hen. De twee mannen stapten uit en liepen op de auto van de slachtoffers af. Door het open raam van de auto begonnen de twee mannen de bestuurder te slaan. Vervolgens kregen ook de andere twee inzittenden rake klappen van de mannen. Voordat de verdachten ervandoor gingen, brachten zij nog enkele vernielingen aan bij het voertuig. Later op de avond kon een 24-jarige verdachte uit Den Haag worden aangehouden. De andere verdachte is nog spoorloos.

Signalement verdachten

Man 1
170 à 180 cm lang
Licht getinte huidskleur
Gespierd postuur
Kort krullend opgeschoren haar en kort geschoren baard

Man 2
180 à 190 cm lang
Gespierd postuur
Licht getinte huidskleur
Kort opgeschoren haar

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen van de mishandeling en vernieling of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.