Getuigen gezocht van overval op woning in 's-Hertogenbosch

Foto: politie.nl

11 april 2021 15:05
Bron: Politie.nl

We zijn op zoek naar mogelijke getuigen van een overval op een woning aan de Weddestede in ‘-s-Hertogenbosch op zondagmorgen 11 april rond 8.20 uur.

Op dat tijdstip werd er aangebeld bij de woning. Voor de deur stond een man met een pakketje in de hand. Omdat de bewoonster dacht dat hij dit kwam bezorgen deed ze de deur open. Daarop verscheen een tweede man en samen probeerden ze de woning binnen te dringen. In de hal ontstond een worsteling tussen de bewoonster en de twee mannen. Toen haar echtgenoot zich daarin mengde, gingen de overvallers er onverrichter zaken vandoor. Niemand raakte gewond.

Signalement

Er is een summier signalement van de daders bekend: 
Jonge mannen, licht getinte huidskleur, tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, slank postuur en donkere kleding.

Getuigen

De politie is ter plaatse een onderzoek opgestart. Daarbij werden technische sporen veilig gesteld, werd een buurtonderzoek gedaan. We bekijken ook of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. We vragen omwonenden om eventuele beelden van zondagochtend tussen 7.00 uur en 9.30 uur te bekijken en veilig te stellen. Heeft u camerabeelden? Meld het dan bij ons!

Uiteraard kunnen we ook nog overige tips gebruiken. Weet u iets? Heeft u iets gezien? Neem ook dan contact met ons op: 0900-8844 of anoniem: 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

Beroving Getuigenoproep Overig Overval
  • fc4d760c4f8acea59ea920dd7be9c896