Flevoland - Woensdag in Bureau Flevoland

8 april 2016 19:13
Bron: Politie.nl

In Bureau Flevoland, het regionale opsporingsprogramma op Omroep Flevoland, vragen politie en justitie aandacht voor misdrijven. In de aflevering van woensdag 13 april vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

Woninginbraak Biddinghuizen: Op dinsdagavond 22 maart heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Zaaiviool Biddinghuizen. Het huis is doorzocht en er zijn meerdere sieraden gestolen. In Bureau Flevoland worden bewakingsbeelden getoond waarop de mogelijke daders te zien zijn.

Poging beroving Lelystad: Zaterdagavond 12 maart werd een 19-jarige man uit Lelystad slachtoffer van een poging beroving. Die avond liep de man het Jolplein op toen hij ineens van achteren werd vastgepakt. Een onbekende man bedreigde hem met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en wilde geld. Het slachtoffer wist zich los te maken en rende weg. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Inbreker betrapt in Emmeloord: Op dinsdag 5 april overloopt een bewoner op de Lindelaan in Emmeloord twee inbrekers. Er ontstaat een worsteling en de inbrekers gaan ervandoor. Aan de hand van signalementen van de daders hoopt de recherche informatie te krijgen over de hen.
Bureau Flevoland
Bureau Flevoland is woensdagmiddag om 17.18 uur te zien op Omroep Flevoland. Het programma wordt elk uur herhaald. Heeft u een tip voor de politie? Geef deze dan gratis door via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem bellen kan ook, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Alle onderwerpen zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat door de actualiteit andere zaken behandeld kunnen worden.

Flevoland
  • e3c657effbeec234cf25af23cb1820ef