Rotterdam - ?Bureau Rijnmond? op TV Rijnmond

18 januari 2017 11:17
Bron: Politie.nl

Donderdag 19 januari is op TV-Rijnmond alweer de tweede aflevering van dit seizoen van ?Bureau Rijnmond? te zien. ?Bureau Rijnmond is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Straatroven
In deze aflevering aandacht voor verschillende straatroven en de overval op een winkel in Hoogvliet. Deze straatroven en overval vonden in augustus en september van het vorig jaar plaats. Ook aandacht voor een woningoverval. Deze werd in november 2016 in de korianderstraat gepleegd, ook in Hoogvliet.

Verder aandacht voor een straatroof in de Paulus Potterstraat in Rotterdam. Hier werden twee meisjes beroofd door twee jongens. In dit onderwerp worden beelden getoond van een jongeman die pint met het pasje van één van de slachtoffers.
Diefstal uit ambulance
Op 15 januari jl. om ongeveer 18.55 verleenden ambulancemedewerkers hulp aan een bewoner van de Schinnenbaan in Rotterdam-Beverwaard. Ondertussen werd een steen door de ruit van de ambulance gegooid en werden oa persoonlijke spullen van de ambulancepersoneel gestolen. De politie zoekt getuigen en informatie over de daders.
Schietincidenten
In een weiland in Noordeloos werden op 10 december twee mannen aangetroffen die bleken te zijn neergeschoten. Voor deze zaak werd al eerder aandacht gevraagd, maar het onderzoek is nog steeds in volle gang en deze keer is er vooral aandacht voor de gebruikte voertuigen.

Een woning aan de Dieze in Rotterdam is in december twee keer belaagd. Eenmaal zijn er stenen gegooid en een tweede keer werd er op de woning geschoten. De politie zoekt getuigen.
Gestolen fietsen
In deze aflevering van ?Bureau Rijnmond? worden niet alleen getuigen gezocht en om informatie gevraagd, maar ook worden eigenaren van gestolen fietsen gezocht. Opnieuw vond de politie een groot aantal gestolen fietsen terug, maar een aantal eigenaren zijn nog niet gevonden.

?Bureau Rijnmond? is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. ?Bureau Rijnmond? is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

Zuid-Holland
  • a01e93859e82baf3e48080c9adcdbb4b