Utrecht - Update: Steekincident Croeselaan, slachtoffer is overleden

28 februari 2017 19:33
Bron: Politie.nl

Een 31-jarige man is dinsdag 28 februari aangehouden na een steekincident op de Croeselaan. Een vrouw raakte daarbij zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis.

Rond 08.30 uur kwam er een melding binnen dat er een vrouw zwaargewond op de grond lag op de Croeselaan. Meerdere hulpverleners spoedden zich ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ingezet. De vrouw, die met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd, is geopereerd. Haar gezondheidstoestand is als kritiek te omschrijven. De 31-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hij is in verzekering gesteld en zit vast. Op de plek van het steekincident hebben specialisten van Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld. Ook zijn er meerdere getuigen gehoord. De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en toedracht van het steekincident.
Update 18.30 uur
Het slachtoffer, een 41-jarige vrouw uit Soest, is overleden. De verdachte zit vast en is in beperking geplaatst. Het onderzoek naar aanleiding en toedracht van het steekincident wordt voortgezet.

  • 7b4cffff2f36719d7d827c92b4acab43