Den Haag - EVA-team houdt 40-jarige Hagenaar aan die nog straf moet uitzitten

2 maart 2017 12:36
Bron: Politie.nl

Het EVA-team hield woensdag 1 maart een 40-jarige Hagenaar aan in een woning aan de Marshallaan in Utrecht. De man moest zich melden, maar negeerde deze verzoeken. Het EVA-team spoorde hem op. De man moet alsnog het resterende deel van zijn straf uitzitten.

Agenten hielden omstreeks 12.00 uur de 40-jarige Hagenaar aan in een woning aan de Marshallaan in Utrecht. Het verzoek om zich te melden negeerde de man. Het EVA-team werd ingezet en spoorde hem op. De man was veroordeeld voor ontvoering en zat een celstraf van 4 jaar uit. Hij zal nu alsnog het resterende deel van zijn straf moeten uitzitten.
EVA-team
Het EVA-Team van de politie eenheid Den Haag houdt zich actief bezig met de opsporing en aanhouding van veroordeelden die zich aan hun opgelegde straf proberen te onttrekken.

Veroordelingen voor overvallen, woninginbraken en straatroven hebben bij de opsporing van gesignaleerden voor het EVA-Team de prioriteit, maar ook in het geval van schadevergoedingsmaatregelen of opgelegde geldboetes kan een veroordeelde rekenen op een bezoek van het EVA-team.

  • 6ae10bafff46f9050cb54616b44bf23e