Waalre - Vier verdachten aangehouden voor hennepkwekerij

11 maart 2017 13:46
Bron: Politie.nl

De politie hield zaterdagmorgen rond 1.45 uur vier mannen aan bij een woning aan de Raadhuisstraat. In de woning werd een reeds opgeruimde hennepkwekerij aangetroffen.

Wat eerder op de avond kreeg de politie een melding dat een aantal mannen bezig was om grote plastic zakken in een paardentrailer te stoppen, die geparkeerd stond aan de Leesakker. Deze spullen zouden komen uit een appartement aan de Raadhuisstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek in de plastic zakken hennepafval te zitten. Na enig speurwerk in de omgeving van de trailer en het appartement konden twee verdachte mannen worden aangehouden. Eén van hen probeerde nog te vluchten via het dak van het appartementencomplex, maar werd daar door een agent aangehouden.

Daarop werd ook een onderzoek ingesteld in het appartement zelf. Hier trof de politie nog twee verdachten en een reeds ontmantelde hennepkwekerij aan, die de mannen vermoedelijk aan het opruimen waren. Er werden diverse goederen voor de kweek van hennep (transformators, lampen e.d.) in beslag genomen. De vier verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Zij zijn afkomstig uit Veghel en Sint Oedenrode. 

  • 18f2f5d496aac1c2299570284db2a46f