's-Hertogenbosch - Verdachten aangehouden voor poging beroving

12 maart 2017 13:38
Bron: Politie.nl

De politie hield zondagmorgen 12 maart rond 1.30 uur drie jongeren aan op de Oude Vlijmenseweg. Zij probeerden kort daarvoor een 42-jarige vrouw uit ?s-Hertogenbosch te beroven.

De vrouw kwam na een bezoek aan de Brabanthallen bij haar auto die geparkeerd stond op de Oude Engelseweg. Zij stapte samen met een vriendin in haar wagen en wilde wegrijden. Op dat moment werd het portier open gedaan en stonden er drie jongeren. Eén van hen bedreigde haar met een mes en eiste dat ze uit zou stappen. De vrouw gaf echter gas en reed met nog geopend portier weg. Daarbij raakte niemand gewond.

Nadat zij op deze manier was ontkomen nam de vrouw contact op met de politie. Tegelijkertijd hield zij de jongeren in de gaten. Hoewel ze hen op een gegeven moment uit het oog verloor, konden agenten de jongeren aan de hand van haar aanwijzingen toch aanhouden. Eén van hen probeerde nog te vluchten, maar kon toch in de kraag gegrepen worden. Bij hem werd ook een mes aangetroffen. Het drietal is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het betreft een 21-jarige man uit Nijmegen, een 18 jarige jongen uit Oss en een 16-jarig meisje uit Roosendaal. 

  • 8b6d6d578151204d495accfd920a4709