Venlo - Getuigen gezocht van gewelddadige diefstal

17 maart 2017 16:50
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een straatroof die donderdagavond plaatsvond op de fietsersbrug van Venlo naar Blerick.

Donderdagavond fietste het slachtoffer rond 22.40 uur vanuit Venlo via de fietsersbrug aan de Eindhovenseweg richting Blerick. Op de brug werd er geweld gebruikt door de verdachten, hierdoor kwam zij te val met haar fiets. Een passant trof de gewonde vrouw aan en alarmeerde direct de hulpdiensten. Als gevolg van de val raakte het 66-jarige slachtoffer uit Venlo gewond aan haar hoofd en het bovenlichaam. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling en heeft hier ook de nacht moeten doorbrengen.
Aanhoudingen
Onderzoek wees uit dat de handtas van de vrouw was weggenomen. Agenten hielden later in de nacht twee mannen van 28 en 35 jaar aan op het Stationsplein, op verdenking van betrokkenheid bij de straatroof. De politie heeft de zaak in onderzoek en de verdachten worden gehoord.
Getuigenoproep
Graag komt de politie in contact met getuigen die meer informatie hebben over deze straatroof of wellicht ooggetuige zijn geweest hiervan. Elk detail kan belangrijk zijn voor het onderzoek, daarom deze oproep voor burgers die rond het genoemde tijdstip van de straatroof in de omgeving van het incident waren. Zij worden vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 ? 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.

2017043643

  • 53aecdbb01cd9c8fd27b3cc86e6d54b9