Assen - Politie onderzoekt overval supermarkt

14 juni 2017 12:55
Bron: Politie.nl

Op dinsdagavond 13 juni rond 21.00 uur werd een supermarkt aan de Kroonwerk in Assen overvallen door een man met een mes.

Onderzoek
De politie kreeg een melding van een overval. Er zou een man bij de balie hebben gestaan die had gedreigd met een mes en geld. De man was gevlucht zonder geld in de richting van de Kleuvenstee. Volgens betrokkenen zou het gaan om een blanke man van ongeveer 1.75 mtr. Hij droeg een donkerblauw Adidas  trainingspak met lichtblauwe vlakken op de schouders en dunne witte horizontale strepen. Hij droeg sportschoenen en een donkerblauwe pet. Hij gjng er op een zwarte opoefiets vandoor. 

Meerdere agenten hebben direct na de melding gezocht naar de verdachte. Ondanks de zoekactie in het gebied rondom de supermarkt  is hij nog niet aangehouden. Ook werd er via burgernet gevraagd uit te kijken naar de verdachte.  
Getuigen
De politie onderzoekt de overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie over deze zaak en heeft u nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Wij doen dat door inzet op aanhouding van de daders en de technische afhandeling van de zaak. Ook bij onze partners heeft de aanpak van overvallen prioriteit. Meer informatie over overvallen en tips hoe de kans op een overval verkleind kan worden staan hier. 

  • a2e8db0d239039ee8bf15b56fac3d77f