Rotterdam - Donderdag 29 juni in 'Bureau Rijnmond'

28 juni 2017 19:10
Bron: Politie.nl

Rotterdam - Donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur, is op TV Rijnmond ?Bureau Rijnmond? te zien. ?Bureau Rijnmond? is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie.

Verkrachting
Zondag 23 april is in Schiedam een 47 jarige vrouw verkracht  in een auto. Het misbruik vond plaats rond zes uur ?s ochtends in de omgeving van de Fortunaweg of Mercuriusstraat. De politie is op zoek naar getuigen en naar mensen die meer weten over deze man of deze auto.
Diefstal
Op 20 maart 2017 overlijdt een 80-jarige vrouw uit Rotterdam. Dezelfde dag wordt de pinpas van de overledene gestolen; hiermee wordt twee keer gepind. De pinner is aangehouden. Zij heeft de pinpas van de overledene aan een onbekende man gegeven. die op 21 en 22 maart 2017 rond middennacht aan de Willem Ruyslaan te Rotterdam ook gepind heeft. Wie is deze twee pinner?
Mishandeling
Op het Schouwburgplein in Rotterdam is dinsdag 30 mei rond 19.45 uur een 18-jarig meisje mishandeld toen ze hand in hand met haar vriendin liep. Een aantal dagen later werden in totaal vijf minderjarige verdachten aangehouden op verdenking van openlijk geweld. Mogelijk is deze dadergroep verantwoordelijk voor meer gevallen van openlijk geweld. Via Bureau Rijnmond worden mensen die recentelijk slachtoffer van deze groep zijn geworden opgeroepen zich bij de politie te melden.
Overval
Een 26-jarige vrouw werkte op 3 mei alleen als shopmedewerkster bij het tankstation. Ze zag een man met een donkere zonnebril aan komen lopen. De man haalde een mes tevoorschijn en maakte stekende bewegingen naar de vrouw. Hij eiste dat de vrouw geld voor hem pakte. Nadat ze geld aan de man gaf, bukte hij over de balie om nog meer te pakken. Hij gooide het geld in de tas en rende de winkel uit. Van de man zijn beelden.
Overval op pakketbezorger
Op dinsdag 31 januari moet een koerier een pakketje van een telecombedrijf afleveren op de Librije in Capelle aan de IJssel. Als hij aankomt bij het adres en de schuifdeur aan de zijkant van zijn auto openmaakt, wordt hij van achteren vastgepakt en probeert iemand het pakketje te pakken. De koerier verzet zich. Hij krijgt klappen op zijn hoofd, maar kan wel voorkomen dat het pakketje wordt meegenomen. Van de verdachte zijn camerabeelden terwijl hij voor de flat staat te wachten. 
Woninginbraak
Op woensdag 31 mei 2017 tussen 09:45 uur en 10:30 heeft een woningbraak plaatsgevonden op de Boshoek  te Zwijndrecht. Van deze woning inbraak zijn camera beeldenbeschikbaar. Op de beelden zijn drie jonge mannen te zien. Wie hen herkent, mag bellen.
Openlijk geweld
Het slachtoffer en zijn vriendin reden op 2 april op de fiets door het fietstunneltje bij Rotterdam CS. Na een woordenwisselingmet drie mannen wordt het slachtoffer door hen geschopt en geslagen. Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Op de bewegende beelden zijn de mannen te zien.

  • 0399554ec0ca537e4b9da5a3846ec3f4