Hilvarenbeek, Uden, Best, Breda - Persbericht Bureau Brabant 10 oktober 2016

6 oktober 2016 16:10
Bron: Politie.nl

In de uitzending van Bureau Brabant op 10 oktober 2016:

Hilvarenbeek: Pinpasfraude
Het lijkt kleine criminaliteit maar dat is het niet. Pinpasfraude wordt vaak gepleegd door georganiseerde dadergroepen en de slachtoffers worden zorgvuldig uitgekozen.  In deze uitzending staan we wat uitgebreider stil bij deze vorm van misdaad aan de hand van twee zaken in Hilvarenbeek. Van deze zaken tonen we ook bewakingsbeelden. De wijkagent geeft adviezen aan de kijkers over wat ze zelf hieraan kunnen doen.

Uden: Diefstal van twee caravans
Op 14 juli 2016 worden twee caravans gestolen door een brutale caravandief. We hebben beelden van hem tijdens de diefstallen. Wie is dit?

Best: Diefstal Audi Q5
Tussen 1 en 2 augustus 2016 werd er een Audi Q5 gestolen van een oprit van een woning aan de Mauritslaan. In deze uitzending tonen we beelden van de mannen die worden verdacht van deze diefstal. Dit tweetal heeft namelijk vlak na de diefstal getankt bij een tankstation in Rotterdam.

Breda: Oplichting via Marktplaats
De afgelopen maanden zijn diverse personen in het land gedupeerd geraakt na het aanbieden van een kostbaar horloge op Markplaats. Deze zaken hebben een aantal overeenkomsten: Rolexhorloges, een BMW X5 en een fake –app. In deze uitzending zoomen we in op een Brabantse zaak en tonen we een reconstructie. 

Noord-Brabant Brabant-Zuidoost Best

  • 654676dd132f61a28bd208ec9ccb8643